Počela prodaja ograničenog broja ulaznica za Tuborg Lovefest 

Prodaja ograničenog broja early bird ulaznica za Tuborg Lovefest počela je danas u podne i trajaće do isteka zaliha.

autor Nikola Đikić

Svi posetiocu moći će da kupe VIP, Stage Experience ili Regular trodnevne i dnevne ulaznice po najnižim cenama, koje će važiti samo u ovom krugu prodaje. Zbog velikog interesovanja i malog kontigenta dostupnog za prodaju ulaznice će biti rasprodate u narednih nekoliko dana, zato požurite da kupite svoju puteem lovefest.rs ili u svim poslovnicama Gigstixa i Tickets.rs.

Tuborg Lovefest će ove godine na pet muzičkih bina doživeti svoje šesnaesto izdanje, a ovog leta biće održan od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji.

Lovefest april u Beogradu i veliko zagrevanje za festival 

Ako ste gladni Lovefest događaja, nikako ne smete da propustite još jednu najavu velikog izdanja Tuborg Lovefest 2023, u beogradskom hangaru 8. aprila, kada će pred beogradsku publiku doći Patrick Topping, Dakissa i Luton. Samo 20 dana kasnije, 28. aprila stiže nam Jamie Jones, , a da je jedan od miljenika domaće klabing scene govori i rekordna prodaja ulaznica i više od 50% rasprodatih karata za samo 48 sati od najave događaja. Ulaznice za Lovefest Fire moguće je kupiti putem lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gigstixa i Tickets.rs.

Palms Trax na drugom Lovefest KOP izdanju u martu 

Vikend za nama obeležio je open air party na Kopaoniku gde su nastupili Manda Moore i Sirus Hood. Na drugo Lovefest KOP izdanje narednog vikenda 18. marta nam dolazi Palms Trax, jedan od miljenika regionalne publike. Do kraja ovog serijala nastupiće i William Djoko, koji je prošle godine imao najposećeniji nastup na Kopaoniku. Na Kop stižu Gina Jeanz, kao i Filio, Luton, Šćepine vragolije, Cavin Viviano, Gostoja, Dakissa, Phillie P i Nikola Vemić. Broj mesta za svaki vikend je ograničen, a više informacija i rezervaciju možete pronaći OVDE.

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.