Nemo uradio odličan Remix “Evanescence – Bring Me To Life”

autor Nikola Đikić

Nemo se još od svoje petnaeste godine bavi muzikom, ali ne ovom po kojoj ga svi prepoznajemo.

Muzičku karijeru započeo je alternativnim muzičkim pravcima susrevši se, prvobitno, sa rock i blues muzikom. Dugo godina je svirao gitaru i bas gitaru, kao i klavijaturu i bubnjeve, a prolazeći i spoznajući različite žanrove, stigao je i do elektronske muzike, od kojih mu su mu najveću pažnju privukli Melodic Techno i Progressive House zbog svoje emotivne, uzbudljive, ali i mračnie atmosfere.

Iza sebe ima dva uspešna izdanja, jedno na domaćoj etiketi “I Am Different” pod nazivom “Hare Hare“, koju su podržala svetska imena Progressive House muzike kao što su DJ Ruby, Antrim i Ewan Rill, a drugo izdanje, pod nazivom “Finally“, izdato za “Evitative Records”, je dostiglo 59. mesto na Beatport Top 100 Melodic House & Techno Chartu.

Prošle godine, nastupio je na Exitovom Urban Bug Stageu, a našao se i među izvođačima na dva Time:Code događaja (Gardoš i Fantast). Tokom svoje trogodišnje karijere, pult je delio sa raznim domaćim, ali i svetskim imenima, kao što su Matador, Javier Portilla, Shazze, Rod B, RanchaTek, Andrew Meller, Filip Fisher, Miloš Vujović, Coeus,… Rezident je NightShift Belgrade organizacije.

Evanescence – Bring Me To Life (Nemo Remix)

Nedavno je, nakon 2 godine od premijere u Svaštari, okačio svoj Remix “Bring Me To Life” na SoundCloud i omogućio Free Download.

Interesovalo nas je zašto je baš ovu pesmu odlučio da obradi i evo šta nam je rekao:

“Davnih tinejdžerskih dana, kada sam maštao da budem ‘rockstar’ prašeći na sceni teškim metal riff-ovima sa gitarom u rukama, ovo je bila jedna od pesama koje su mi bile vodilja kako, zapravo, metal hit treba da zvuči i nalazila mi se na plejlisti omiljenih numera. Danas, ali i godinama unazad, svima prepoznatljiva boja glasa pevačice Amy Lee, kao i vokalnih pokrivalica Paul McCoya, ostaju upečatljiv spoj, pa svaki uzrast zna makar da izmumla ovu pesmu. E, ta njena hitičnost je razlog koji me je naterao da ovu numeru oživim, samo u drugom žanru, naišla je na odlične komentare i reakciju publike, tako da smo joj svi zajedno odali počast!”

Remix možete preslušati i besplatno skinuti ispod.

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.