Budi dobrovoljni davalac krvi i osvoji ulaznicu za otvaranje EXIT festivala!

autor Nikola Đikić

U saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije i Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine, pozivamo te da budeš dobrovoljni davalac krvi. Pored pomaganja onima kojima je to najpotrebnije, zauzvrat od Zavoda ili Instituta dobijaš i ulaznicu za otvaranje ovogodišnjeg Exita, u četvrtak 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Humanost te ove godine vodi na otvaranje EXIT festivala, a sve što je potrebno jeste da se javiš Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine, na adresi Hajduk Veljka 9a u Novom Sadu, radnim danima od 7 do 19 časova, svake prve subote u mesecu od 8 do 12 časova, ili utorkom od 7 do 18 časova.

Ukoliko si iz Beograda, doniranje krvi moguće je u Institutu za transfuziju krvi Srbije na adresi Svetog Save 39, radnim danima od 7 do 19 časova, ili subotom od 8 do 15 časova. Pored ove, glavne adrese na kojoj se može dati krv, dostupna je i lista adresa mobilnih punktova koja se ažurira na nedeljnom nivou, a koju možeš pronaći na ovom linku.

EXIT je određeni broj ulaznica za prvo festivalsko veče donirao Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine i Institutu za transfuziju krvi Srbije, koji će ih dodeliti svojim davaocima.

Doniranjem krvi nekome ćeš produžiti život, a sebi obezbediti ulaznicu za prvo veče Exita, festivalsku magiju i radost koju nosi pomaganje drugima.

Zajedno. Zauvek! – za one kojima je to najpotrebnije!

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.