Počelo je prijavljivanje za trće izdanje Let’s Mix It DJ takmičenja!

Počelo je prijavljivanje za treće izdanje Let’s Mix It DJ takmičenja!

autor Nikola Đikić

Konkurs za mlade i neafirmisane muzičke talente elektronske muzičke scene je počeo i traje do 30. maja.

Nakon nekoliko uspešnih projekta, kada je lokalna scena otkrila mnoge mlade izvođače, Let’s Mix It tim sprema treće izdanje Let’s Mix It takmičenja, sa ciljem da mlade nade elektronske muzičke industrije nastave da se razvijaju uz kvalitetnu podršku stručnog tima i programske šeme u okviru LMI Akademije.

Ove godine zainteresovani se mogu prijaviti sa svojim DJ ili Live setom, isključivo u video formatu, od 30. aprila do 30. maja putem ovog formulara.

Lets Mix It DJ takmicenje 2022 prijava

Uslovi za prijavu:

  • Potrebno je da na svom YouTube kanalu, u video formatu, postavite miks u trajanju od 30 minuta, na kojem se vizuelno vide tehničke sposobnosti miksanja, takođe, da ostavite link ka audio formatu u opisu videa.
  • Naziv miksa mora da sadrži ime izvođača uz ispis “Let’s Mix It takmičenje”, uz korišćenje hashtag #LetsmixitTakmicenje.
  • Osim spremljenog miksa, potrebno je popuniti formular koji se nalazi na ovom linku.

Najbolji kandidati, sa najviše glasova publike i stručnog žirija, ulaze u polufinale takmičenja, nakon čega se dalje, nastupom uživo, bore za ulazak u finale i pobedu. Prilikom glasanja, ocenjuje se kompletna prezentacija svakog od izvođača (muzika, fotografije, biografija, video formati, sposobnosti miksanja).

Dakissa pobednik Lets Mix It DJ takmicenja 2021

Pobednici takmičenja imaće priliku da nastupe rame uz rame sa svetskim zvezdama DJ scene i brojnim lokalnim izvođačima, u okviru događaja koje organizuju jedni od vodećih promotera domaće elektronske scene, a to uključuje beogradske, regionalne festivale i klubove, kao i mnogo drugih događaja koji se dešavaju u našoj prestonici.

Video intervju sa Katalinom, pobednicom 2020 izdanja pogledajte ovde, a sa Dakissom, pobednikom 2021 izdanja ovde.

Pobednike ulaskom u lokalnu elektronsku industriju, osim nastupa, očekuju i mnogobrojne aktivnosti: DJ Akademija, produkcija (Ableton Live), DJ kurs, Analog DJ (miksanje na gramofonima).

Više o LMI Akademiji možete pogledati na LMI Academy.

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.