Petnaest godina Lovefesta i najbolji line-up do sada!

autor Nikola Đikić

Ovogodišnje izdanje Jelen Lovefestapod sloganom Refresh biće najveće i najbolje u istoriji festivala do sada. Od 4. do 6. avgusta u Vrnjačku Banju stižu legende svetske elektronske scene među kojima su Marco Carola, Joseph Capriati, Jamie Jones, Kolsh, Rodhad, Folamour, Danny Tenaglia, i više od 100 izvođača, a promotivna cena ulaznice biće aktuelna još samo 10 dana.   

Program na čak pet muzičkih bina i spektakularno zatvaranje na Fire Stage-u 

Ove godine na već dobro poznatoj lokaciji u parku pored izvora Jezero, izvođači će nastupati na čak pet muzičkih bina. Na najvećoj bini Lovefesta planetarno popularni Kollektiv Turmstrasse, već prvog dana festivala imaće svoj live nastup. Na Lovefest se vraćaju i najveći miljenici publike Marco CarolaJamie Jones, Joseph Capriati i William Djoko, a po prvi put u Vrnjačku Banju dolaze Danny Tenaglia, trenutno jedan od najpopularnijih di-džejeva Folamour, Kolsh, kao i Sonja Mooner i Archie Hamilton. Jubilarno izdanje Lovefesta doživeće i spektakularnu završnicu, jer nas na legendarnoj Fire bini očekuje trosatni najjači svetski back to back set.

Na Energy Stage-u i ove godine nas očekuju zvučna imena, rezidenti brojnih svetskih klubova i predstavnici najkvalitetnijeg elektro zvuka, među kojima su Antal, vlasnik legendarnog lejbla Rush Hour, Rodhad, DVS1, Mendel, Rick Wilhite, Paquita Gordon, Esa, Zenker Brothers, Zernel, Lauren Hansom. Jubilarno izdanje festivala imaće i veoma posebnu završnicu, jer će ove godine poslednje festivalsko jutro biti dočekano uz legendu i producenta sa karijerom dugom više od tri decenije Joe Claussel-om.

Osim velikih svetskih imena na Lovefest stižu i Marko Milosavljević i Dejan Milićević, koji na H2O bini spremaju back to back set za pamćenjeTu su i Alexandar Ivković, Coeus, Nikola Vemić, Kid Kimi, Katalina, DJ Lale, Cristina Lazić, Battric & Mivu, dvojac Trips & Tics, Little Lu, Luton i drugi.

Promotivna cena ulaznica još samo 10 dana

Ulaznice za novo izdanje Lovefesta dostupne su u prodaji na sajtu lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa, a promotivna cena karte biće dostupna još samo deset dana, posle čega će biti prodavana po punoj ceni. Kao i prethodnih godina posetiocima su na raspolaganju Regular, VIP i H2O karte, a za one najvatrenije fanove tu su i Backstage ulaznice.

Lovefest proslavlja 15 godina postojanja   

Ova godina je posebna i po tome što će festival proslaviti 15 godina kreiranja najkvalitetnije zabave, kao i brojnih pratećih programa i projekata i time obeležiti veliki jubilej. Tokom decenije i po Lovefest je posetilo više od 800.000 ljudi iz zemlje i sveta, a na festivalu je nastupilo preko 4.000 izvođača među kojima su najveća svetska imena, kao i najslušanije zvezde iz regiona i zemlje.

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.