Joris Voorn za reprizu novogodišnje noći na Central Dance Eventu

autor Nikola Đikić

Holandska zvezda Joris Voorn nastupiće 1. januara na devetom izdanju Central Dance Eventa, koji će biti održan od 30. decembra do 2. januara u industrijskom kompleksu Luke Beograd.

Joris Voorn je epicentar holandske elektronske muzičke scene i jedan od njenih najprepoznatljivijih i najpoznatijih DJ-eva i producenata, koji predstavlja andergraund house i techno na globalnoj muzičkoj mapi.

Central Dance Event karte

Veoma ograničen broj kompleta za CDE 2022 je u prodaji po promo ceni od 4.490 dinara za parter i 5.490 dinara za VIP galeriju. Dvodnevne ulaznice za CDE 2022 mogu se nabaviti po ceni od 3.190 dinara za parter i 3.990 za VIP galeriju. U prodaji su takođe i jednodnevne ulaznice po ceni od 1.790 dinara (parter) i 2.290 dinara (VIP) za prvo veče; 1.890 dinara (parter) i 2.390 dinara (VIP) za doček Nove godine; 1.690 dinara (parter) i 2.190 dinara za reprizu Nove godine i 1.690 dinara (parter) i 2.190 dinara za poslednje veče novogodišnjeg maratona. Sve ulaznice mogu se kupiti onlajn putem Cooltix platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa.

Joris Voorn je 2003. godine osvojio nagradu za najtalentovanijeg DJ-a u Holandiji, dok je 2009. godine je objavio numeru “Sweep The Floor” koja je napravila potpuni preokret u njegovoj karijeri i proglašena je za najbolju pesmu te godine na Ibici, čime je istorija elektronske muzike otvorila vrata ovom izvođaču. Ovaj apsolutni klupski hit i himna Ibice ubrzo je Jorisu omogućila mnogobrojne festivalske i klupske nastupe, kao i priliku da svoj talent i specifičan odabir muzike predstavi publici širom sveta.

Vlasnik je i dve izdavačke kuće “Green” i “Rejected” koje beleže značajne rezultate u industriji svetske elektronske muzike. Njegov doprinos elektronskoj muzici je nemerljiv jer kroz svoju afirmaciju istovremeno je afirmisao elektronsku muzičku scenu holandske metropole, koja je epicentar techno zvuka. Malo je izvođača koji definišu muzičku scenu Amsterdama više od Jorisa.

Jorisov album “Nobody Knows” proglašen je za najbolji elektronski album 2014. godine od strane američke Billboard top liste. Pre dve godine objavljen je njegov četvrti studijski album “Four”, na kojem je sarađivao sa svojim sa herojima – sastavom Underworld, britanskim trip hop bendom HÆLOS, južnoafričkim pesnikom Lazarusmanom i holandskim pijanistom Michiel Borstlapom.

Jorisov sveobuhvatni projekat Spectrum neprimetno spaja razne događaje sa zadivljujućom muzikom i fotografijom, predstavljajući i globalno poznatu radijsku emisiju, što mu omogućava da ostvari pun doseg svojih širokih muzičkih ukusa.

Čest je gost velikih klubova na Ibici poput Ushuaïa i Amnesia, te hedlajner velikih svetskih festivala kao što su Parklife u Mančesteru, Movement u Detroitu, Ultra u Majamiju, Eclectica u Njujorku, BPM u Meksiku, Mysteryland u Amsterdamu i Tobacco Dock u Londonu.

Pored Jorisa Voorna, deo programa Central Dance Event novogodišnjeg maratona, koji će biti održan od 30. decembra do 2. januara čine zvezde svetske elektronske scene: techno heroina Amelie Lens, zaštitno lice modernog tech house zvuka Hot Since 82, balkanska techno ikona UMEK i tech house DJ, producent i organizator popularnih Circus žurki – Yousef. Hedlajnerima se pridružuju i brojni lokalni DJ heroji i heroine: Andrew Meller, Dejan Milićević, Groovyman, Ilija Đoković, Joma Maja, Kid Kimi, Lea Dobričić, Marko Nastić i Marko Vuković.

The post Joris Voorn za reprizu novogodišnje noći na Central Dance Eventu appeared first on Grotto – The Way Of Life..

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.