ONIX i Marshall izbacili remix hit trake “Sutra”

autor Nikola Đikić

Domaći producenti i DJ-evi ONIX i Marshall su odlučili da obraduju sve fanove kako elektornske muzike tako i popularne grupe Nipplepeople sa sjajnim remixom njihove hit pesme “Sutra“. U pitanju je Progressive House remix, sa elementima deep house-a, perfektan za aftere ili žurke na plaži.

Nipplepeople je hrvatska elektro-pop grupa koju čini tajanstveni maskirani dvojac, a njihov zvuk je postao jako popularan u zemljama regiona. Njihovi najproslavljeniji hitovi su “Frka” i upravo pesma o čijem remixu pišemo – “Sutra”.

ONIX je producent koji dolazi iz Trebinja i već uveliko ostavlja trag na domaćoj elektronskoj sceni, a ovaj remix je nastavak na niz izdanja iz ove godine među kojima bismo izdvojili i remix popularne trake “Ako Te Sretnem” koju originalno izvode Igor Garnier i Minja Samardzić.

Marshall je domaći DJ koji dolazi iz Novog Sada, rezident kluba Ignite i organizacija Etom i Login i jedan od istaknutijih predstavnika novog vala DJ-eva. Ovim remixom Marshall po prvi put sebe predstavlja kao producenta, a u narednom periodu najavljuje još dosta svoje produkcije.

Sve u svemu, ovaj remix predstavlja pravo osveženje na domaćoj elektronskoj sceni i sigurni smo da će veliki broj vas uživati u ovom remixu, čiji delić možete poslušati ispod.

 

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.