Metodi Hristov 23. jula u Barutani

autor Nikola Đikić

Jedan od najpopularnijih predstavnika modernog techna i miljenik domaće publike Metodi Hristov stiže u Barutanu – „hram“  elektronske muzike, u petak 23. jula.

Povratak klabinga, nakon višemesečnih restrikcija, pokrenuo je lavinu emocija među izvođačima, pa ovom prilikom Metodi sprema beogradskoj publici muzički uragan, set pun novih traka, vrhunskog gruva i pravo energetsko ludilo koji se skupljalo mesecima.

Metodi Hristov poznat je po setovima u kojima eksperimentiše sa različitim muzičkim stilovima, od sirovog techno bita do mračnijih tech house nota, što uvek rezultira neočekivano dobrom kombinacijom tonova, koji žurku dovode do ekstaze.

Važi za jednog od najvrednijih producenata današnjice, dok veliko poštovanje od strane muzičke industrije i publike ima i kada je u ulozi di-džeja. Tokom svoje karijere obišao je ceo svet, uživajući u svom fenomenalnom muzičkom uspehu.

Domaću podršku ovom velikanu pružiće dobro poznati dj-evi Andrew Meller i Nexie.

Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 790 rsd za parter i 1390 rsd za VIP, na svim prodajnim mestima Gigstix-a i Ticket Vision-a, kao i putem Cooltix onlajn platforme.

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.