Prvi put u Beogradu – Matinée Fest!

autor Nikola Đikić

Matinée Fest ovog leta će se konačno po prvi put održati na Kalemegdanskoj tvrđavi kod Pobednika, čime Beograd kao epicentar ultimativnog provoda konačno dobija unikatan festival kakav zaslužuje!

Ovogodišnje izdanje festivala trajaće tri dana 27 – 28 – 29. avgust sa satnicom od 17:00h do 02:00h posle ponoći. U DJ pult stižu svetske zvezde elektronske muzičke scene, a kompletan line-up će biti uskoro objavljen. Matinée Fest kao koncept dnevnog festivala, sa predivnim prizorima panorame glavnog grada, idealna je prilika za ljubitelje kvalitetnog zvuka da uživaju i podsete se kako Beograd zrači u letnjoj sezoni najboljeg provoda. Osvrtom na istoriju ovog mesta i ljubavi prema Beogradu, Matinée Fest želi da vrati nadu i pruži pozitivnu energiju kako bismo pokazali da svako od nas nosi pobednika u sebi. Ovaj novi dragulj beogradskog klabinga ima za cilj da se upiše na mapu
svetskih festivala i time opravda status našeg grada.

Zbog ekskluzivnosti događaja i maksimalnog ugođaja broj karata je ograničen. U sredu 02.juna za 100 najbržih klabera, spremili smo trodnevne regularne ulaznice po specijalnoj promo ceni od 2790 dinara. Nakon toga cena trodnevnih regularnih ulaznica iznosiće 3190 dinara. Cena trodnevnih VIP ulaznica je 5000 dinara. Prodaja počinje od 13h.

Karte se mogu kupiti preko GIGS TIX prodajne mreže i Vulkan knjižarama. Već kupljene, prošlogodišnje ulaznice važiće za novi datum, pratite nas na našoj instagram i facebook stranici, uskoro više informacija. Vaša sigurnost nam je na prvom mestu, sve zdravstvene mere koje Vlada Republike Srbije bude iznela, biće uvažene.

Vidimo se kod Pobednika!

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.