Naš novi omiljeni lejbl – Rewler Records

autor Nikola Đikić

Andrija Antić aka Andrew Meller, pojavio se na domaćoj elektronskoj muzičkoj sceni 2009. godine, od kada je prisutan sa projekatima ReWire, Beat And Juice i Depth Perception.

Kao Andrew Meller, nastupa i producira od 2014. godine. U odnosu na ostale, ovaj projekat izdvaja pristup, vođenje isključivo emocijama i trenutnim raspoloženjem. Upravo je ovo jedna od stvari zbog koje se njegova muzika ne karakteriše posebnim žanrom, već savršenom fuzijom house, deep house, tech house i techno zvuka.

Andrijin rad pratimo poslednjih 10 godina i mislimo da je jedan od producenata sa domaće scene koji je zaslužio da još odavno zabavlja ljude na svim svetskim žurkama i festivalima.

Sada je došlo vreme da Andrija napravi još jedan korak u svojoj karijeri i otvori svoj label – Rewler Records. Svaki ozbiljan producent ovo uradi u jednom trenutku. Razlozi variraju – neće svaki label da izda ono što vi napravite pa tu svoju novu viziju možete vrlo lako izdati na svom lejblu; čekanje na odgovor kada pošaljete muziku, jer svaki veći lejbl kalkuliše kada je pravi momenat da izda vašu muziku, jer smatra da ćete mu se tad najviše isplatiti, a dok se sve to desi taj vaš zvuk je već star i po više meseci; razna zanovetanja i izmene koje vas uslovljavaju da uradite da bi za nekoga izdali, itd itd.

Andrija je na svom Facebook-u objavio ovu vest i otkrio da na ovome radi već neko vreme. Takođe, svi koji mu šalju demo projekte da on presluša i posavetuje možda oko lejbla na koji bi to moglo da ide, on sada može da objavi na svom, ali samo ukoliko se uklapate u njegov stil.

A koji je to njegov stil?
Pa jednostavno preslušajte šta je u poslednje vreme izdavao i setove sa Live Stream-ova, ili prošlogodišnjih žurki i znaćete da li je Rewler Records vaša adresa.

Mail na koji možete poslati svoje demo trake je na ovom sajtu.

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.