Amsterdam Dance Event potvrdio održavanje 25. izdanja

autor Nikola Đikić

Organizatori ikonične festivalske manifestacije Amsterdam Dance Event potvrdili su da će se jubilarno 25. izdanje ipak održati ove godine, nakon što su prošlogodišnji planovi morali da budu odloženi zbog pandemije koronavirusa. Počeci široko rasprostranjene vakcinacije i dostupnost brzih testova koronavirusa širom Holandije omogućiće najbolje zamislivo ODRŽAVANJE ADE u periodu od 13. do 18. oktobra tekuće godine, uz poštovanje svih epidemioloških pravila koja će obezbediti zdravstvenu bezbednost.

U okviru obeležavanja neobične godišnjice, organizatori ADE Pro konferencije vraćaju se u osnovnu bazu – Feliks Meritis. Između 1999. i 2016. Godine u toj zgradi bilo je čak 18 izdanja ADE, a kako je prostor za renoviranje bio zatvoren nekoliko godina, sve se čuvalo u DeLaMar teatru. Direktor ADE Meindert Kenis smatra da je Feliks Meritis u velikoj meri odgovoran za rast konferencije u današnjeg industrijskog giganta, a ko-direktor Jan-Willem van de Ven kaže da povratak na voljenu lokaciju čini ovo izdanje “ekstraspektaularnim”.

Pored fizičkog prisustva, ADE proširuje i svoju sposobnost učešća na onlajn platformi ove godine zbog dobro poznatih uslova, učešća na kojima je potpuno besplatna. ADE smatra da je sada više nego ikada neophodno raditi zajedno na ponovnom budim svetskoj sceni, pa su svi profesionalci, kao i navijači, pozvani da se pridruže organizatorima na ovom putu. Počevši od aprila,  možete kreirati svoj profil i pridružiti se različitim diskusijama, predavanjima i slično ovde, a nove vesti su najažurnije ovde.

Od svog početka 1996. godine, ADE je izrastao u vodeće svetsko okupljanje industrije elektronske muzike, na koje dolaze izvođači, muzičari, akademici, govornici, obožavaoci i svi ostali. Od prvobitnih 300 delegata i 30 di-džejeva na tri lokacije, ADE danas okuplja skoro 400.000 posetilaca koji mogu da slušaju 2500 izvođača i 600 govornika u preko 200 klubova na 1000 različitih manifestacija.

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.