Doček Nove godine uz omiljene muzičke pravce!

autor Nikola Đikić

Koliko god da je neka godina loša, uvek do sad smo imali mogućnost da je ispratimo uz muziku na nekom događaju, radujući se što se završava i razbijajući njen maler dobrom zabavom, u susret Novoj godini.

Ekipa koja stoji iza radio emisije Solidified, potrudila se da u nam donese najluđu noć u domove, 31. decembra – 5 lokacija i muzičkih žanrova, 25 DJeva i 25 sati muzike: SOLIDIFIED FEST!

Line up:

Techno by Rejvizija @ Secret location
Cuma
Milos Vujovic
RanchaTek
Katalina
Eaten Beat

Tech House @ Ben Akiba, Belgrade
Dejan Milicevic
Mancha
Peter Portman
Derek West
Mila C

Minimal @ Half, Belgrade
CVTKVC
Lukavi
Roxa
Gruvi
Shimammo

Melodic by Night Shift @ Svastara Concept Bar, Belgrade
Veljko Jovic
Nemo
Filip Fisher
Lobor D
Suprema

Progressive House @ 25th
Tebra
Jelly For The Babies
Popi Divine
Igor D.
Hobin Rude

Na sajtu SOLIDIFIEDFEST.COM, fanovi će moći da uživaju u 5 muzičkih žanrova. Setovi će biti objavljivani 31.12. od 21h, sa mogućnošću biranja omiljenog žanra, snimcima visoke rezolucije, svim detaljima o izvođačima i lokaciji odakle se emituje i dugmetom za doniranje novca organizaciji i izvođačima.

Pravimo nešto inovativno, na dobrovoljnoj bazi i nadamo se da će vam donekle pomoći da ostanete relevantni u ovim teškim trenucima, a ako usput uspemo da pomognemo artistima i klubovima, tim bolje. Svi žudimo za Dancefloor-om i “živim” kontaktom. No, to je sledeći korak. Do tada, snalazimo se…” rekao nam je jedan od organizatora, Marko Milojković.

Hvala, Marko, na trudu. Mi ćemo to svakako maksimalno podržati. I nadamo se da će i taj sledeći korak, u Novoj godini što pre doći!

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.