Andrew Meller i njegov gost iz Bugarske Pavel Petrov ovog vikenda u Barutani

autor Nikola Đikić

Klupsku ekipu i ljubitelje elektronskog zvuka, u petak 18. septembra, od 19 časova do 1 sat iza ponoći, u klubu Barutana na Kalemegdanu, očekuje specijalni back 2 back set Andrew Mellera, producenta i DJ-a koji osvaja svetske top liste, kao i bine velikih festivala poput UNTOLD-a i Amsterdam Dance Event-a i koji je zahvaljujući remiksu pesme Born Slippy(Underworld), ostavio trag na globalnoj elektronskoj sceni i njegovog prijatelja iz Bugarske – Pavela Petrova, jednog od vodećih evropskih mladih artista i suvlasnika kluba EXE, čiju muziku puštaju trendseteri kao što su: Pan-Pot, Carl Cox, Hot Since 82, Maya Jane Coles, Claptone, M.A.N.D.Y., Joris Voorn, John Degweed.

Izlazeći iz haotičnog okruženja rane postkomunističke Bugarske, klupska scena koja se razvila i oblikovala pod uticajem zapadne kulture, dovela je do toga da Pavela smatraju ne samo lokalnim muzičkim selektorom, već on postaje i internacionalno uvaženi DJ i producent. Uz njegov muzički bekgraund i talenat, nisu postojale granice kada su u pitanju žanrovi i stilovi, pa se u njegovim setovima može čuti sve, od techno-a, preko tech house-a, deep house-a, pa sve do house zvuka.

Njegova želja da se kreativno izrazi kroz muziku, rezultirala je i boravkom u studiju. Upijajući sve svoje muzičke uticaje, njegova produkcija ubrzo je napredovala i postala prepoznatljiva, uz Pavelov lični pečat. Samim tim, pridružio se lejblovima kao što su: Exploited, Glasgow Underground, Suara, Lapsus Music. Veći deo Pavelove produkcije na Beatport listama, vodi se kao tech i deep house.

Pre dve godine, Pavelov brend događaja EXE prerastao je u novi klub u Sofiji, a kao suvlasnik i rezident kluba EXE, imao je priliku da deli DJ pult sa najcenjenijim izvođačima elektronske muzike.

Na samom događaju, poštovaće se sve propisane zdravstvene i bezbednosne mere predostrožnosti. Beskontaktnim toplomerom će se proveravati telesna temperatura svakog posetioca, koji će na samom ulazu dobiti zaštitnu masku (ukoliko je ne poseduje), dok će biti obezbeđena i dezinfekciona sredstva, koja će biti raspoređena na svim pozicijama na kojima borave posetioci i angažovano osoblje.

Sprovođenje svih zdravstvenih i bezbednosnih mera organizuje se u cilju maksimalne zaštite posetilaca, izvođača i zaposlenih, a koje će biti u skladu sa predviđenim merama propisanim od strane Kriznog štaba.

Apelujemo na sve posetioce kluba Barutana da odgovorno posećuju žurke i poštuju mere zaštite, kako bismo mogli da uživamo u klabingu. Nošenje zaštitnih maski, održavanje bezbedne razdaljine, što češće korišćenje dezinfekcionih sredstava na punktovima, kao i redovno pranje ruku.

Dozvoljeni broj publike je ograničen i prilagođen kapacitetu prostora Barutane i merama nadležnih organa. U pretprodaji je vrlo ograničen kontigent ulaznica po ceni od 500 dinara, putem Cooltix onlajn platforme.

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.