Fresh Wave Festival odložen do daljnjeg!

autor Nikola Đikić

Prateći epidemiološku situaciju u zemlji, regionu i svetu, odakle dolazi publika Fresh Wave Festivala, odlučili smo da ovogodišnje izdanje festivala održimo u smanjenom kapacitetu poštujući sve propisane mere. Održavanje festivala u uobičajenom kapacitetu do kraja godine neće biti moguće, što će znatno uticati na listu izvođača, čime smo primorani da nastupe najvećih ovogodišnjih zvezda odložimo za narednu godinu, ali smo odlučni da festival sa novom listom izvođača uskoro održimo. Naša namera je da ovogodišnje izdanje festivals ne otkažemo, a optimizam crpimo iz nade u bolju epidemiološku situaciju.

Novi termin održavanja i finalni spisak izvođača uskladićemo epidemiološkom stanju u narednom periodu, a svi koji su kupili festivalske ulaznice mogu da vrate novac od ulaznica. Potrebno je da se obrate prodajnim mestima naših partnera Gigstix i Kupikartu.ba na zvanične mejl adrese ili na fizičkom prodajnom mjestu gde su kupili festivalske ulaznice. Povrat novca za ulaznice biće moguć u periodu od petka, 14. septembra do četvrtka, 24. septembra 2020.godine.

Napominjemo da smo u stalnom kontaktu sa do sad potvrđenim izvođačima i da su svi izrazili veliku želju da nastupaju na najvećem muzičkom festivalu u BiH!

Sa nadom da će se situacija uskoro normalizovati i da ćemo zajedno slaviti život i širiti ljubav i radost muzike, pozivamo vas da nas i dalje pratite i na taj način kao što ste to i do sada i u narednom periodu budete deo velike Fresh Wave porodice!

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.