Odložen Vibe Festival

autor Nikola Đikić

Ne donosimo vam, na žalost nikakve nove, dobre vesti. Omiljeni nam kragujevački festival, Vibe, koji je godinama na samom kraju letnje festivalske sezone, neće biti održan u svom standardnom terminu. 

Kada je sve ovo sa epidemijom krenulo, uz otkazivanje jednog po jednog događaja, mislili smo da jedino za Vibe “nema zime” i da će se do kraja avgusta sigurno sve smiriti i bar malo vratiti u normalu, pred neizvesnu jesen. Prevarili smo se. 

“Samo dobar vajb” moraćemo da pauziramo još malo, do nekih lepših dana. 
Srećom festival za sad nije otkazan, već samo odložen. Nadamo se da će uspeti da nađu pogodan termin. 

Saopštenje organizatora:

Dragi prijatelji, nažalost, zbog trenutne epidemiološke situacije izazvane virusom Covid-19 prinudjeni smo da odložimo #VIBE2020 u planiranom tradicionalnom terminu.
Ipak, doneli smo odluku da u ovom trenutku ne otkazujemo festival već odložimo uz najiskreniju nadu da će se situacija ubrzo smiriti, da ćemo imati mogućnost da objavimo nov datum i da će se festival održati u potpuno bezbednim uslovima. VIBE tim će kao i u proteklom periodu vredno raditi na daljim pripremama kako bismo se prvom prilikom videli na najboljem izdanju festivala do sad.

Sve kupljene ulaznice će važiti i za nov termin, a ukoliko nov termin ne bude odgovarao biće omogućen povraćaj novca za regularno kupljene ulaznice.

VIBE tim”

Na kalendaru dešavanja za sada, preostao je još samo odloženi Lovefest. Držimo palčeve da se bar jedan događaj održi ovog leta, na izmaku. 

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.