Prvi put bez Exit Festivala…

autor Nikola Đikić

Nakon svega što se desilo ove godine, ne iznenađuje i ovakva vest. Iako smo se u jednom trenutku svi nadali najboljem, realnost nas je spustila na zemlju. Bilo je pitanje trenutka kada će, nakon svih ostalih, manjih festivala i najveći kod morati da odustane. 

Verujemo da su imali iskrenu želju i nadu da će uspeti da proslave svoje 20. rođendan, pa makar i skromnije nego ikad, ali, možda je ovo zaista jedina preostala i jedina razumna odluka: 

Dragi prijatelji,

Kako se nakon našeg poslednjeg obraćanja zdravstvena situacija u zemlji nažalost nije popravila, a imajući u vidu da nam je zdravlje i bezbednost svih učesnika festivala na prvom mestu, obaveštavamo vas da se obeležavanje 20 godina EXIT festivala definitivno neće održati od 13. do 16. avgusta ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Novo pomeranje datuma festivala je jedan obiman i sveobuhvatan proces, koji iziskuje vremena, pa vas molimo za još malo strpljenja. Do kraja meseca ćemo objaviti datume za EXIT 2021, a uskoro stiže i obaveštenje u vezi sa prijavama i opcijama za refundacije.

Budite dobro i čuvajte jedni druge.

Vaš EXIT

Jedini koji do sada još uvek nije odustao je Love Fest, ali je pitanje trenutka kada će i oni doneti sličnu odluku (verovatno). 

Deluje da je jedino što nam preostaje da se nadamo da će 2021. godina biti normalna i da ćemo u njoj imati prilike da posetimo sve naše omiljene festivale. 

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.