Kompletirana lista izvođača za Fresh Wave Festival 2020

autor Nikola Đikić

Deveto izdanje festivala, koje će se na banjalučkoj tvrđavi Kastel održati od 6. do 8. avgusta, donosi impresivnu listu  izvođača iz regiona, koji su svojim izdanjima, veštinom i talentom skrenuli na sebe pažnju  svetske i regionalne javnosti, a koji će ovogodišnje izdanje festivala učiniti najjačim do sada!

Ovogodišnji Fresh Wave Energy stage spoj je mladosti i iskustva, želje i moći da se muzika prikaže kao unikatni doživljaj, kojem po zadovolju čula i receptora nema premca. S obzirom na zavidnu listu izvođača i njihovih pretenzija možemo očekivati mnogo underground elektronskog zvuka, mnogo promo ili još neobjavljenih izdanja, upakovanih u suverenitet DJ u onom iskonskom smislu, što izvođači na Energy binu bez sumnje jesu, a ovogodišnje izdanje donosi nastupe sledećih izvođača: Petar Dundov, Forest People, Damir Hoffman, Woodie b2b Ginolla, Rub a Dub, Stefan Ivanković, Oliver Stancević, Milos Vujović, Joma Maja b2b Marko Vuković, Lerr, Leon B. Forniva, Luka Curguz, Roxa, TKNO.

Nakon što su potvrđeni nastupi Sven Vath, Nastia, ilario Alicante, ARTBAT, John Digweed, Hot Since 82 ovogodišnjoj listi izvođača pridružiće se neki od najtraženijih regionalnih izvođača elektronske muzike ali i mladi izvođači kojima će biti pružena prilika da rame uz rame nastupaju sa najvećim svetskim zvezdama, čime će princip festivala biti još jednom uspešno ispoštovan!

Mladen Tomić, Nebs Jack, Edy C, Filip Fišer, Vuk Smiljanić, Goran Emkić, Incept, Luka Čikić, Mekhu su na ovom spisku, pridružite im se na do sada najjačem izdanju Fresh Wave Festivala!

Putem on line ticket servisa kupikartu.ba i gigstix.com u prodaji su promotivne, trodnevne, festivalske ulaznice po ceni od 65KM/34E i VIP trodnevne ulaznice po ceni od 120KM/64E.

Fresh Wave PIKNIK

Podsećamo vas da je prvi ovogodišnji događaj Fresh Wave Piknik, a usled zabrane okupljanja, odnosno aktuelnih epidemioloških mera za borbu protiv virusa korona, odložen za subotu 25. jul, kada će između ostalih, kao prva zvezda večeri, nastupiti brazilski DJ Victor Ruiz, što će ujedno biti i prvi veliki događaj pod otvorenim nebom ove godine u Bosni i Hercegovini, a ulaznice za ovaj događaj u prodaji su po cijeni od 20KM i dostupne su na on line ticket servisu kupikartu.ba.

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.