Pogledajte i poslušajte jedinstveni Live Mashup Set – by VANDAL STEVE

autor Nikola Đikić
Vandal Steve je talentovani DJ iz Beograda, rezident je kluba “Rocks” na Zrću, jedne od najpopularnijih party destinacija na svetu. Kroz svoje muzičko putovanje imao je priliku da nastupa u 13 zemalja, gde se publici predstavio kroz svoj jedinstven live mashup stil.
Izuzetno je posvećen muzici koju voli i svoje nastupe ne ograničava jednim žanrom. Iako se proslavio kao “EDM DJ” deleći stage sa imenima poput Fedde Le Grand-a, Dannic-a, Sick Individuals, Zonderling, itd. njegova velika ljubav su House i mainstream Tech-House zvuk. U prilog tome govori podatak da je bio support za najveća imena tih žanrova kao što su Fisher, Danny Howard, Paco Osuna, Dom Dolla, Audiojack.
Vrhunac njegove klupske karijere je svakako nastup u klubu “Noa Beach Club” na Zrću (trenutno 41. najbolji klub na svetu by DJ MAG). Bio je deo velikog Ultra Europe Festivala u Splitu, dok je pored toga nastupao i na Lovefestu, BiH Color Festivalu, Naissus, Vibe Festivalu, Soundlovers, Fortress Festivalu
Na svom YouTube kanalu rešio je da pokrene nešto novo. U pitanju je krajnje zanimljiv live mashup DJ set miksan konstantno na 4 plejera (bez upotrebe sync-a). U ovom mixu opredelio se za mainstream tech-house zvuk i poznate komercijalne acapelle. Ovakav tip mixa je idealan za široki spektar publike, pa samim tim i za bilo koji vid komercijalno kvalitetnog provoda. Da stvar bude još zanimljivija, set je sniman u jednoj zubnoj laboratoriji u Beogradu.
Po našim dosadašnjim saznanjima, prvi je DJ na Balkanu koji je snimio ovakav tip seta, koji je izuzetno zahtevan. Uz akcenat na DJ skills, ovako je želeo da pokaže i način na koji on mixa trake, ali i mogućnosti najsavremenije opreme i Rekordboxa koju DJ-evi danas ne koriste u potpunosti. Namenjeno je prvenstveno DJ-evima, ali i svima onima koji vole muziku.
 
Vandal Steve Instagram
Vandal Steve Facebook

 

Izvor: bgdgrotto.com

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.