Wise D & Kobe, Mene i Un Padre ovog petka u half-u

autor Nikola Đikić

Ovog petka u klub half stiže jaka postava domaćih imena: Wise D & Kobe i Mene koji promovišu novo “Toolroom” izdanje “Down”, a tu je i Un Padre da dodatno zabiberi situaciju.

Wise D & Kobe aktivno su na muzičkoj sceni 18 godina i spadaju u red najiskusnijih i najboljih tandema u regionu. Nedavno su potpisali materijal za Nic Fanciulijevu izdavačku kuću “Saved Records”. Poznati su po energičnim nastupima i kvalitetnoj produkciji, a dovoljno je reći da je njihov zvuk u setovima velikana kao što su: Jamie Jones, Marco Carola, Kerri Chandler, Roger Sanchez, UMEK, Steve Lawler, Mark Knight, WaFF, Andrea Oliva, Nicole Moudaber, Erick Morillo i mnogih drugih.

Wise D Kobe Mene Un Padre half

Mene je DJ i producent koji je osnivač domaće izdavačke kuće “Tozla”. Od detinjstva je imao strast ka elektronskoj muzici i počeo je da se bavi DJ-ingom kao i da producira muziku. Nakon par godina počinje da dobija veliku popularnost kako u Srbiji tako i u Evropi. Do sada je nastupao na brojnim poznatim festivalima i žurkama i delio pult sa velikanima underground muzike. Veliki uspeh je doživeo puštajući na Fire stejdžu na Lovefestu kao i na Dance Areni EXIT festivala. Takođe je dobio šansu da pušta širom Evrope. U njegovim setovima se uglavnom može čuti hip house sa elementima tech-a. Poznat je po tome što zna da se dobro poveže sa publikom. Izdavao je za mnoge poznate labelove kao što su: “Elrow Music”, “Roush Label”, “Material”, “Underground audio”, “Moan”, “Noexcuse”,…

Un Padre je DJ i producent iz Bosne i Hercegovine, a trenutno živi u Beogradu. Svoju karijeru je započeo u hip hop kulturi kao reper i bboy, ali strast ka elektronskoj muzici je počela u septembru 2014. godine na Ibici. Za kratko vreme je uspeo da zabeleži nastupe na skoro svim poznatim mestima u Beogradu. U setovima voli da kombinuje tech house i hip hop, a istim principom se vodi i u produkciji. Un Padre je član “Tozla” izdavačke kuće.

Ova ekipa obećava mnogo dobre muzike, energije, kao i jutro za pamćenje!

Facebook Event

The post Wise D & Kobe, Mene i Un Padre ovog petka u halfu appeared first on Grotto – The Way Of Life..

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.