Nusha i Lea Dobričić ponovo zajedno na pozornici Barutane

autor Nikola Đikić

Lea Dobričić, jedna od najtraženijih regionalnih DJ dama, ugostiće u petak 3. jula, na njihovom tradicionalnom zajedničkom nastupu, u Barutani, koleginicu i prijateljicu iz Bukurešta – Nushu, sa kojom često deli DJ pult, na gigovima širom sveta.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme po ceni od 500 dinara, kao i na prodajnim mestima Gigs Tix-a i Ticket Vision-a.

Nusha Lea Dobricic Barutana 2020

Kao ženski DJ, a samim tim i retka pojava na rumunskoj techno sceni, Nusha se vrlo brzo izdvojila po svom talentu, DJ veštinama i produkciji. Iako je u muzici od detinjstva, u DJ vode uplovila je 2007. godine, a njene trake su se našle na izdanjima za izdavačke kuće: “Defected Records”, “Suruba X”, “Crossfrontier Audio” i “1Trax”; dok su nebrojeno puta dostigle vrhove Beatport lista.

Već više od decenije, Nusha ne prestaje da iznenađuje klabere širom sveta, svojim inovativnim i svežim setovima. Na nastupe uvek donosi nešto novo, a kroz svoje setove, oduševljava tehnikom, selekcijom muzike i neverovatnom energijom –  iz tih razloga njena karijera neprestano raste.

Nastupajući širom sveta, od Evrope, preko Južne Amerike, Indije, do Singapura, stekla je veliku slavu. Ova techno dama delila je pult sa zvezdama elektronske scene, kao što su: Dubfire, Solomun, Green Velvet, Monika Kruse, James Zabiela i mnogi drugi, a prethodnu godinu obeležili su i veliki nastupi na festivalima Amsterdam Dance Event i UNTOLD, kao i gostovanje u klubu Privilege Ibiza.

If you wanna dance till your shoes cry, you must check Nusha.

Lea Dobričić, harizmatična prva DJ dama Srbije, svoju muzičku avanturu započela je 2005. godine i od tada njenu karijeru krase brojna, zavidna dostignuća. Njena karijera eksplodirala je 2013. godine, kada je trijumfovala na prestižnom Burn Residency takmičenju i osvojila rezidenturu na Elrow žurkama u klubu Privilege na Ibici i u Barseloni. Svojom harizmom, talentom i marljivošću skrenula je veliku pažnju na sebe, u poslednjih nekoliko godina, nastupajući u prestižnim klubovima i na festivalima širom sveta, a DJ pult je delila je sa zvezdama elektronske scene kao što su: Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, UMEK, Dubfire, Marco Carola, Miss Kittin i mnogi drugi.

Muzika koju Lea pušta može se opisati kao fuzija techno-a, progressive-a, minimala i deep tech house-a, čime osvaja publiku gde god da se pojavi. Preciznom tehnikom i neverovatnom elegancijom na jedinstven način donosi svežinu i neverovatnu energiju. Uvek posebna, svojim nastupom izaziva snažne emocije i vrhunski doživljaj muzike.

Svoj produkcijski talenat je dokazala 2010. godine osvajanjem prvog mesta među stotinama kandidata na remiks takmičenju “Stefano Noferini – Papi”. Leina verzija ove numere objavljena je za “Deeperfect” records izdavačku kuću. Od tog momenta ostvaruje saradnju sa mnogim uticajnim lejblovima kao što su: “Elrow Music”, “Bosphorus Underground Recordings”, “Italo biusiness”, “Freshin”, “Lovable Fairy Tale”.

Facebook Event

The post Nusha i Lea Dobričić ponovo zajedno na pozornici Barutane appeared first on Grotto – The Way Of Life..

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.