Ništa od klabinga na Ibizi ove sezone

autor Nikola Đikić

Klubovi na Ibizi se neće otvarati ove godine.

Diario de Ibiza prenosi da bi klubovi mogli ostati zatvoreni i nekim delom 2021. ili sve dok se ne nađe vakcina protiv koronavirusa. Udruženja noćnih klubova lobirala su da se omogući otvaranje klubova makar pred kraj sezone 2020. uz poštovanje svih mera (socijalna distanca i povećane higijene), ali je vlast zabranila sve klupske aktivnosti ove godine.

Do nedavno su vlasnici klubova bili optimistični, jer je potvrđeno da će turisti moći posećivati ostrvo od jula, pa je tako “Ibiza Rocks” najavio pool party-je uz poštovanje mera distanciranja, a “Amnesia” je čak počela prodavati karte za žurku zatvaranja 1. oktobra. Nekoliko promotera je u intervjuu za Mixmag UK čak predviđalo da će se klabing u nekom obliku ipak desiti.

“Ushuaïa” i “Hï Ibiza” su prvi veliki klubovi koji su najavili da se neće otvoriti 2020. godine. Na Instagramu su plasirali zajedničku izjavu: “Teškog srca objavljujemo da ovog leta neće biti događaja ni u Ushuai ni u Hï Ibizi. Ovo će očigledno imati velik uticaj na sve nas, međutim razumemo da je to ispravna odluka uzimajući u obzir situaciju koju je prouzrokovao COVID-19.

Dakle, turisti će ovog leta moći na Ibizu, ali kako stvari trenutno stoje – neće moći iskusiti ono po čemu je najpoznatija.

The post Ništa od klabinga na Ibizi ove sezone appeared first on Grotto – The Way Of Life..

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.