BIH Color Festival 21. i 22. avgusta

autor Nikola Đikić

Novo izdanje BIH Color Festivala, uprkos svemu, desiće se u Brčkom i ove godine, nešto kasnije nego obično, 21. i 22. Avgusta. 

Organizatori kažu da će se prihvatiti posla, iako se susreću sa brojnim problemima.

“Ove godine nam je bio cilj da produžimo festival na 3 dana, ali zbog situacije sa pandemijom to je neizvodivo, što zbog logističkih stvari, tako i finansijskih. Odlučili smo da idemo ipak u organizaciju festivala, iako nemamo niti jednog sponzora za sada (što je i razumljivo, jer su sve aktivnosti stopirane), ali ni zvaničnu potvrdu nadležnih organa da li će javna okupljanja biti dozvoljena ili ne. S obzirom da su okupljanja do 300 ljudi u zatvorenom dozvoljena, nekom logikom se vodimo da bi mogli biti dozvoljeni i događaji na otvorenom”, saopštili su.

Cene festivalskih ulazica (dva dana) će biti 15, 20 i 25 KM. Prvih 500 ulaznica biće dostupno od 22. juna, 2020. godine. U julu će cena ulaznica biti 20 KM, dok će u avgustu biti 25 KM. Cena dnevnih ulaznica će biti 15 KM.

Ove godine neće biti VIP prostora i kampa, pa organizatori pozivaju sve one koji dolaze iz drugih gradova da počnu već sada da traže smeštaj u Brčkom.

Više informacija čeka vas na Facebooku

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.