Prva najavljena žurka u Evropi održaće se 27. juna, i to, u Novom Sadu

autor Nikola Đikić

Prvi letnji ples, prva dugoočekivana žurka i rejv koji se pritajio na tri meseca, desiće se 27. juna na Novosadskom Sajmu. Nakon poslednje, martovske žurke, Green Love festival, jedan od vodećih festivala u regionu, nastavlja u istom ritmu i ponovo okuplja strastvene zaljubljenike u elektronsku muziku.

Za manje od tri nedelje, Metodi Hristov, Lea Dobričić i Miloš Vujović ponovo će podići Novi Sad na noge i to na junskoj žurci, najavljenoj medju prvima u Evropi.

Nije uspeo da stigne na žurku u aprilu, ali u junu nam neće pobeći lako. Metodi Hristov, za kog slobodno možemo da kažemo da se “odomaćio” na Green Love festivalu, upravo dolazi u Novi Sad kako bi obradovao fanove.

Kada se pojavio u elektronskim vodama, za vrlo kratko vreme, ovaj umetnik uspeo je da osvoji srca publike na bugarskom tržištu. Njegov jedinstveni stil je nešto mnogo više od tradicionalnog techno-a ili house-a. Kako kaže, obožava da eksperimentiše sa različitim muzičkim stilovima, što uvek ispadne odlična kombinacija. Njegov autorski rad prate i podržavaju svetska imena DJ univerzuma kao što su Marco Carola, Richie Hawtin, Mark Knight, Jay Lumen, Pan-Pot i mnogi drugi.

Uz njega, nastupiće omiljena, posebna, mlada Lea Dobričić, uvek spremna da nas pokrene na ples te sa njom odličan provod nikad ne izostaje. Talenat, veština i šarm joj ne manjkaju i nema sumnje da će napraviti odličnu atmosferu na Novosadskom Sajmu.

Metodiu i Lei, pridružiće se i Miloš Vujović koji se već 15 godina čvrsto drži na domaćoj elektronskoj sceni. Kao što je poznato, njegove mikseve karakteriše “rolling” techno zvuk. Član je “Tauten” lejbla, a ima izdanja na “Stick Recordings”, “Reload”, “Reload Black”, “Sabotage Records”, “In Deep’n’Dance” i mnoge druge.

O tome da je jedan od najprestižnijih festivala u našoj zemlji, govori činjenica da je Green Love već 11-tu godinu uvek prepun, da se traži ulaznica više, da poštovaoci elektronske muzike na svakoj žurci pokažu koliko je važno spajati muziku i ljubav kao i koliko festival radi na osnaživanju elektronske scene.

Cena ulaznica je 1.190 dinara i možete ih pronaći u svim Gigstix prodajnim mestima. Takođe, broj ulaznica je ograničen, s toga požurite kako biste uživali u još jednom magičnom, “zelenom” spektaklu. Sve ulaznice kupljene za aprilsku žurku, kao i Green Card možete iskoristiti za ovaj događaj.

Nakon tri meseca, ponovo plešemo zajedno!

 

Izvor: bgdgrotto.com

 

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.