Priroda se obnovila, Energija se budi…

autor Nikola Đikić

Deluje dosta davno, pre proglašenja pandemije Covid-19, bila je zakazana još jedna u nizu Showcase žurki Energija Festivala. Trebalo je to da bude 20. marta, u klubu Ex-Fontana u Paraćinu, uz gostovanje jednog od naših najboljih techno producenata TKNO-a. 

Sada, kada je opasnost, nadamo se definitivno za nama, vreme je da nastavimo gde smo prekinuti. Sve je isto, samo je datum drugi i željni smo dobro žurke kao nikada do sada! Spremite se za Energija Fest Showcase w/ TKNO, Eaten Beat, Bokaric & Zv1!

Play Video

Obzirom na trenutne mere Vlade Srbije, broj posetilaca na žurci biće ograničen na 100 ljudi, a prostor u klubu Ex-Fontana biće adaptiran da se može poštovati fizičko distanciranje i biće obavezno nošenje zaštitnih maski!

Ulaznice po ceni od 300 dinara, biće puštene u pretprodaju od ponedeljka, 1. Juna, kako bi se izbegle gužve na ulazu u klub.

Sve dodatne informacije o ulaznicama možete naći na stranicama Energija Fest-a i Full House Serbia

Očekujemo da će ovo biti odgovarajuće zagrevanje za predstojeći četvrti po redu Energija Fest, koji se očekuje, nakon popuštanja mera za javna okupljanja.

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.