Otkazan Ultra Europe festival

autor Nikola Đikić

“Teška srca vas moramo obavestiti da se osmo izdanje festivala Ultra Europe, koje se trebalo održati od 10. do 12. jula 2020. na stadionu Park Mladeži u Splitu, zbog pandemije uzrokovane virusom COVID-19, odlaže za 9. – 11. jul 2021. godine. Trenutna zdravstvena kriza u kojoj smo se našli je bez presedana i za nas nema većeg prioriteta od zdravlja, sigurnosti i fizičkog blagostanja svih naših fanova, kao i svih onih koji su uključeni u produkciju i organizaciju festivala”, objavila je organizacija festivala Ultra, kako prenosi Index.hr.

Kupljene ulaznice za ovogodišnje izdanje važiće za Ultra Europe 2021. ili Ultra Europe 2022., zavisno o izboru, a kao dodatnu pogodnost, osiguran je i iznos od 20 eura koji će biti dodat na festivalske narukvice za odabrano izdanje. Navedeni iznos moći će se iskoristiti za hranu, piće ili kupovinu u službenoj Ultra trgovini.

“Osim toga, omogućili smo i promenu imena za one koji svoje ulaznice žele prepustiti nekom drugom. Za sve one koji ne žele iskoristiti kupljenu ulaznicu za jedno od dva iduća festivalska izdanja ili iskoristiti mogućnost zamene, osigurali smo povrat novca. Više informacija oko odabira ili zamene kupljenih ulaznica, kao i povrata sredstava, svim će nosiocima ulaznica stići putem e-maila, a svoj će izbor morati da potvrde zaključno s 12. julom 2020. godine”, poručuju organizatori.

“Svako izdanje festivala Ultra Europe osmišljeno je da bude ništa manje nego izuzetno. Najveće zvezde elektronske muzike, najsavremenija produkcija, istorijski trenuci s bajkovitih destinacija i lokacija te naši dragi Ultranauti koji u Hrvatsku stižu iz celog sveta, razlog su što u tome i uspevamo. Do zadnjeg smo se trenutka nadali da će se ovogodišnje izdanje održati kao što smo i planirali, ali verujemo da je ispred nas svetlija budućnost i da ćemo se vratiti još jači u 2021. godini”, dodali su.

Naglašavaju da će i dalje zajedno s vlastima nastaviti pratiti razvoj zdravstvene krize, a do tada ohrabruju posetioce da poštuju preporučene mere, vode brigu o higijeni, praktikuju fizičko distanciranje i budu dobri jedni prema drugima.

“Radujemo se ponovnom susretu s vama sledeće godine u prelepom Splitu i Hrvatskoj i vidimo se na festivalu Ultra Europe 2021”, zaključili su.

Izvor: Klubikon.com

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.