EXIT dobio ponudu da se preseli u Grčku?

autor Nikola Đikić

Nakon što je održavanje Exit Festivala pomereno, naš najveći festival dobio je ponudu da se ovog leta preseli u Grčku. Ukoliko pristanu, u Solunu će u avgustu organizovati trodnevni muzički događaj, kako piše noizz.rs.

I ranijih godina pregovaralo se sa Grcima koji su pozivali organizatore Exita da i kod njih pokrenu novi festival. Bio bi to događaj po uzoru na Sea Star u Hrvatskoj i Sea Dance u Crnoj Gori, ili kao Echowaves festival koji je nedavno Exit pokrenuo na plaži u Anakliji, letovalištu na Crnom moru.

U Exitu nisu hteli da komentarišu ova saznanja o selidbi u Grčku i poručuju da su oni fokusirani na vest da je Krizni štab procenio da će festival ipak moći da se održi u avgustu na poznatoj lokaciji.

Da li ćemo ovakvu sliku gledati na drugoj lokaciji i u čak drugoj zemlji??

UPDATE: Istina je da vodimo razgovore, ali za novi festival

Organizatori Exita su, povodom ove vesti izjavili za b92.net da nema mesta za brigu: “Istina je da imamo otvorene razgovore koji se tiču organizacije festivala u Grčkoj, ali ne pod imenom EXIT, već za jedan sasvim novi festival, kao što su Sea Dance u Crnoj Gori ili Sea Star u Hrvatskoj”.

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.