Mene, Wise D & Kobe na novoj Toolroom kompilaciji

autor Nikola Đikić

Toolroom je pre nekoliko dana objavio masivnu kompilaciju pod nazivom “Toolroom House Party“. Ako volite House, Disco House, Tech House ili Techno onda ćete u njoj i uživati.

Na njoj je 80 traka, od kojih 20 potpuno novih, ekskluzivno pravljenih baš za ovu priliku. Naravno, kompilaciju prate i tri DJ mixa koje su uradili Dombresky, KC Lights i Ben Remember.

Toolroom House Party” predstavlja skup najboljih traka godine koje su izdali Mark Knight, Jack Back, Nic Fanciulli, Cloonee, Chus & Ceballos, Boston Bun, PAX, Harvey McKay, Jaded, Mat.Joe, Shadow Child i drugi. Takođe, tu je i 20 potpuno novih, kao što već rekosmo, 100% ekskluzivnih traka od producenata kao što su: Tough Love, Sharam Jey, Alex Preston, Johan S, Martin Badder, a tu su i naši Wise D & Kobe i Mene sa trakom “Down” koju možete preslušati ispod.

Wise D & Kobe su clanovi Toolroom izdavačke kuće od 2016. godine, kada se njihova traka “Kanuma” našla na ovoj prestižnoj etiketi! Od tada imaju odličnu saradnju koja je rezurtirala sa još 6 izdanja i time je domaći duo postao njihov zapažen član.

Njihovo poslednje izdanje “Down” urađeno je u saradnji sa jednim od najtalentovanijih domaćih imena – Mene-om! Saradnju su započeli prošle godine i prezadovoljni su materijalom koji su do sada zajedno uradili.

Traka “Down” je svoju premijeru imala na Central Dance Event-u pred prepunim Hangarom u setu posle Tige i već posle prvog izvođenja bilo je jasno da imaju Tech House bombu na podijumu!

Ova tri domaća izvođača bila su vrednija nego ikada za vreme karantina i pandemije, pa su priveli kraju sve započete trake koje su zajedno odradili i rekli nam da su prezadovoljni njihovom kolaboracijom koju jedva čekaju da izdaju i podele sa nama.

Izvor: bgdgrotto.com

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.