Exit Sea Star Festival odložen

autor Nikola Đikić

Zbog mera koje su najavile vlasti i trenutne situacije u svetu, Sea Star Festival zvanično je odložen za maj 2021. godine.

Međutim, zahvaljujući dugim pregovorima organizatora iz EXIT tima, postoji dobra vest za sve fanove festivala – svaki od već najavljenih izvođača očekuje ih u laguni Stella Maris u Umagu sledeće godine!

To čini Sea Star jedinim festivalom u Hrvatskoj i celom regionu koji ne samo da ima nove datume, već i sve ranije dogovorene artiste. Organizatori obećavaju da će još više proširiti line up kako bi nagradili publiku za strpljenje koje su pokazali kroz ovu neviđenu globalnu situaciju koja je mnogo uticala na festivalsku industriju.

Novi datumi festivala su 28. i 29. maj, sa warm up i closing žurkama 27. i 30. maja, a festival će predvoditi jedan od najvećih hip-hop grupa u istoriji, Cypress Hill, techno superzvezda Amelie Lens, italijanska hit senzacija Meduza, najveći regionalni bend Dubioza Kolektiv, slovenski elektro mađioničar UMEK i Vojko V!

Zahvalni smo fanovima festivala na strpljenju i ukazanom poverenju. Sretni smo što isporučujemo tako dobre vijesti publici iz više od 50 zemalja, kao i Umagu, Istri, Hrvatskoj i celom regionu“, izjavili su iz Exita.

Sve ulaznice, smeštaj i prevoz za ovogodišnji Sea Star kupljeni na zvaničnim prodajnim mestima važiće za 2021. godinu.

Svi kupci karata kojima ne odgovaraju novi datumi moći će zatražiti povrat novca. EXIT tim samo moli sve ljude koji se ipak odliče na povrat novca da budu strpljivi, jer se transakcije moraju uskladiti sa novim zakonom koji je donela Republika Hrvatska u skladu sa trenutnom situacijom. Sve inforamcije vezane za povrat novca biće objavljene na zvaničnom sajtu i društvenim mrežma Sea Star Festivala.

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.