Ultra Europe normalno prodaje ulaznice

autor Nikola Đikić

Ovogodišnji Ultra Europe u Splitu, trebao bi se održati od 10. do 12. jula u parku mladih u Splitu. S obzirom na poznate okolnosti svetske epidemije koronavirusa, šanse da se to dogodi su male, ako ne i nepostojeće. No, sami organizatori festivala očito ne misle tako, jer svi njihovi potezi pokazuju da uopšte ne razmišljaju o otkazivanju ili odlaganju.

Zvanična web prezentacija festivala još uvek redovno odbrojava dane, sate i minute koji nas dele do njegovog početka, a odgovorni se ne pojavljuju sa detaljima ili dodatnim pojašnjenjima. Grad Split nema nikakve podatke, a ulaznice se najnormalnije prodaju i dalje. 

Marshmello, Above & Beyond, DJ Snake, David Guetta, Maceo Plex, Joseph Capriati, Marco Carola, Charlotte De Witte i Adam Beyer su samo neka od imena koja bi trebala nastupiti.

Nejasno je kako će se sve to odvijati ako nacionalni štab najavi da će sva masovna dešavanja biti otkazana ili odložena u narednih šest meseci. Veliki problem organizatorima mogu biti i poteškoće u odvijanju međunarodnog avio saobraćaja. 

No, možda organizatori Ultra Europe znaju nešto što mi ne znamo. A možda ih i previše ne zanima, obzirom da nakon otkazivanja Ultra festivala u Majamiju ulaznice nisu refundirane, već je moguće sa njima doći na neko od izdanja festivala u naredne dve godine. 

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.