Rejv bez distanciranja tokom pandemije?

autor Nikola Đikić

Pandemija koronavirusa pauzirala je svetsku scenu bez garancija kada ćemo moći da se vratimo u normalu. To je inspirasalo dizajnerski studio “Production Club” iz Los Andjelesa da pronađe rešenje – odelo za rejv tokom pandemije.

Nacrti za ovo odelo, dizajnirano kako bi bio moguć boravak u klubovima ili na dogadjajima sa dosta ljudi, bez distanciranja, objavljeni su na sajtu ovog studija. Micrashell, kako je zvanično nazvano odelo, poseduje najnoviji sistem i materijale za prolazak i filtriranje vazduha, uz mogućnosti za telefoniranje, konzumiranje pića, kameru… 

Ova kompanija ranije je poznata po saradnji sa dvojcem Daft Punk.

Iako je trenutno u pitanju samo dizajn i nijedno odelo nije zaista izrađeno, dobro je znati da neko razmišlja u tom pravcu. Zlu ne trebalo. 

Svakako, ovo je i jedan lep dokaz da su žurke, klubovi i festivali tako značajni u našim životima da bismo sve uradili, samo da se oni nastave. 

Mi se svakako nadamo da će ova situacija jako brzo biti prevaziđena, i da nam za rejv neće biti potrebna bilo kakva specijalna odela, osim onih kombinacija na koje smo do sad navikli. 

Pogledajte u nastavku ovaj koncept i ostavite nam svoje utiske u komentarima: 

Slični tekstovi

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.